BMW & Mini Specialist

Klaar terwijl u wacht

Onderhoud & Reparaties

APK

Schade melden

Tarieven

Vervangend Vervoer

Occasions

Acties

Pechhulp

Goedkoper dan de Dealer ---- Gratis Vervangend vervoer bij onderhoud ---- Klanten voordeelpas --- GMTO gecertificeerd Diagnose Specialist ---- Originele onderdelen ---- Prijsopgave vooraf --- Reparatie met video of foto’s --- Behoud van fabrieksgarantie.

BMW dealer in Laren

Is uw huidige auto aan vervanging toe en zoekt u daarom naar een goede betaalbare BMW? Dan vindt u bij Garage Roos een uiterst betrouwbaar en alternatief voor BMW dealer in regio Laren. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment occasions voor uiterst scherpe prijzen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in verkoop en aftersales voor BMW & MINI automobielen. Garage Roos is het alternatief voor een BMW dealer in regio Laren.

Voordelen van Garage Roos zijn:

  • Diagnose specialist GMTO.
  • 15 jaar BMW & MINI ervaring.
  • Originele diagnose apparatuur.
  • 2 jaar garantie op reparaties en onderhoud.
  • U bespaart jaarlijks op onderhoud en reparaties.
  • Gebruik van originele onderdelen.
  • Reparaties en onderhoud volgens fabrieksgegevens.
  • Gebruik van origineel speciaal gereedschap.
  • Gratis vervangend vervoer Auto of Fiets.
  • Centraal gelegen naast de A6.

Overtuig uzelf en ervaar de kwaliteit en service van Garage Roos. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Garage Roos als alternatief voor BMW dealer in Laren? Neem dan even contact met ons op. Bel direct naar 036 – 534 65 50.

Garage Roos is gevestigd aan de Omroepweg 15 in Almere.

Alternatief voor BMW dealer en specialist in regio Laren

Middels diverse trainingen en bijscholingstrajecten houden wij ons personeel up-to-date voor de huidige technieken in uw BMW. Zo zijn we sinds begin 2014 het eerste gecertificeerde diagnose centrum van GMTO voor Flevoland en omstreken. Als een van de weinige BMW & MINI specialisten in Almere en omstreken beschikken wij over de originele diagnose apparatuur, hardware en gereedschappen. Zo kunnen wij iedere nieuwe- of gebruikte BMW & MINI foutloos Uitlezen, Coderen, Programmeren en Updaten. Onze diagnose-specialist en auto technisch personeel gaan graag de uitdaging aan om elke storing in uw voertuig te verhelpen.

Onderhoud & Reparatie

Uw onderhoud en/of reparatie worden bij Garage Roos altijd volgens de fabrieksvoorwaarden uitgevoerd. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en werken dan ook met standaard 2  jaar garantie op al uw onderhoud of reparatie. U kunt uw auto aanbieden voor een grote beurt of een kleine beurt. Tevens bestaat de mogelijkheid uw auto aan te bieden voor onderhoud met vaste kilometer aanduiding.