BMW & Mini Specialist

Klaar terwijl u wacht

Onderhoud & Reparaties

APK

Schade melden

Tarieven

Vervangend Vervoer

Acties

Pechhulp

Goedkoper dan de Dealer ---- Gratis Vervangend vervoer bij onderhoud ---- Klanten voordeelpas --- GMTO gecertificeerd Diagnose Specialist ---- Originele onderdelen ---- Prijsopgave vooraf --- Reparatie met video of foto’s --- Behoud van fabrieksgarantie.

History

Garage Roos is opgericht door Dirk-Jan Roos in 2002, klein begonnen en met iedere verdiende euro verder geïnvesteerd in gereedschappen apparatuur en alle verdere benodigdheden. Dirk-jan Roos zit het ondernemen in zijn bloed, zijn vader is ook een echte ondernemer.

Dirk-Jan Roos is begonnen met grasmaaier motoren te demonteren en daarna volgde er al snel brommers en zijn eerste auto op de leeftijd van 15 jaar, het sleutelen zat er goed in en ging er vervolgens nooit meer uit, uiteindelijk van monteur naar ondernemer met 7 personeelsleden.

Pand markerkant 2007

 

Bedrijfspand Markerkant van 2003 tot 2007

http://issuu.com/neverseen/docs/garageroos-boek/1

Na drie jaar op de markerkant te hebben gezeten is Garage Roos verhuisd naar een dicht bevolkt woongebied waar een Garagebedrijf een welkome aanvulling is. De Binderij 30 locatie met vijf hefbruggen en receptie wachtruimte, vanaf juni 2007 tot Mei 2012. Helaas was dit bedrijfspand alweer snel te klein geworden en is Dirk-Jan Roos zich druk gaan oriënteren op het gebied van andere huisvesting in hetzelfde gebied.

Garage roos foto's 2011 079 Garage roos foto's 2011 056

De Binderij 30 van 2007 t/m 2012

In 2011 vond Dirk-Jan een oud vervallen pand wat te koop stond op de Omroepweg 15 qua locatie en prijs perfect maar hij moest wel even door de rommel heen kijken om er uiteindelijk een autobedrijf van te maken. na een intensieve verbouwing van 6 maanden waarbij het pand compleet casco werd is het pand in Mei 2012 klaar voor gebruik en opgeleverd. In de wachtruimte ligt het verbouwingsboek om eens door te bladeren lezen.

Pand Omroepweg oude staatomroepweg 15 148

Omroepweg 15 Huidig bedrijfslocatie

De verbouwing / transformatie aan de Omroepweg 15 ons huidige bedrijfspand is perfect zonder grote problemen uitgevoerd door Van Pijkeren Bouw uit Dalfsen.